Producten/diensten - Power2host Hosting

Producten/diensten - Power2host Hosting

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Producten/diensten


Producten en diensten

Bij  Power2host worden alle producten met zorg en uitgebreid samengesteld  aan de  hand  van gegevens van onze  bestaande klanten behoeften. Om  alles toch betaalbaar te houden  worden de producten en diensten voor zover mogelijk is aangeboden voor de laagste prijs, zo heeft u  al een webhosting pakket vanaf €8 per jaar

verhuis services
Power2host streef naar goede services, als u een bestaande website  heeft met domeinnaam en u  wilt deze website  bij  ons  onderbrengen kunnen wij u daarbij helpen met de gratis  verhuis services van power2host, en als u  wenst om uw oude inlog gegevens te blijven gebruiken  is dat  natuurlijk altijd mogelijk.

Reservere kopies van uw websites en databases
Bij Power2host Hosting hoeft u geen zorgen te maken dat uw gegevens verloren gaan omdat wij elke dag snapshots maken van alle websites die bij ons worden gehost, er worden ook snapshots gemaakt van uw database. dus mocht u een fout maken door bij voorbeeld een bestandje te verwijderen kunnen wij dat weer terug plaatsen.

Backups
Naast snaphots van uw websites en databases maken wij ook elke week een backup van uw website, dit is nodig om bij voorbeeld bij een herinstallatie de websites weer terug online te krijgen, deze services dienst zit bij de Medium en large pakketten in begrepen maar niet in het Small pakket, voor 0.06 euro per maand (0.75 eurocent per jaar) word er elke week een backup gemaakt van uw bestanden.
Uw backups worden opgeslagen op een externe backup server

Algemene voorwaarden
Onze algemene voorwaarden moet nog aangepast worden ivm invoering van de wet Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) Deze is terug te vinden door hier te klikken, om de AVG te lezen klik op de AVG in het menu hier boven of hier te klikken


Power2host Hosting
Lobeliusstraat 60
1504 EN Zaandam
+31 68666 8863

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu